Se caută voluntar

Echipa Direcţiei Generale Institute Culturale Româneşti din Străinătate recrutează, în regim de voluntariat, un stagiar cu spirit de iniţiativă, foarte bune abilităţi de editare text, cunoştinţe avansate de operare PC şi navigare pe Internet. Cunoaşterea activităţii Institutului Cultural Român, interesul pentru mediul cultural românesc şi atenţia la detalii vor fi de asemenea foarte apreciate.


Oferim un mediu de lucru creativ, dinamic, eficient; posibilitatea de a lucra într-o instituţie care derulează proiecte culturale în peste 16 ţări şi un program flexibil, fără prezenţă obligatorie la birou.


Aşteptăm idei pentru transformarea paginii de internet http://www.icr.ro/dgicrs/; propuneri cu privire la îmbunătăţirea prezenţei online a reţelei institute culturale româneşti din străinătate şi a paginilor dedicate; lansarea şi actualizarea unei pagini a institutelor culturale româneşti pe www.youtube.com


Perioada stagiului: octombrie – decembrie 2009.Informaţii suplimentare şi înscrieri (pe bază de CV şi, eventual, portofoliu) la selectieproiecte @ icr.ro, până la data de 20 septembrie. Vom contacta toţi candidaţii talentaţi.