Scriitorul Dan Lungu, în turneu de lecturi susţinute în Germania și Austria

În perioada 15-18 noiembrie 2010, scriitorul Dan Lungu va susţine un turneu de lecturi din cel mai recent roman al său, Cum să uiţi o femeie, a cărui traducere în limba germană, Wie man eine Frau vergisst, a apărut recent la editura germană Residenz.
Turneul de lecturi „Wie man eine Frau vergisst/Cum să uiţi o femeie" este organizat de editura Residenz  în parteneriat cu Institutul Cultural Român. La toate evenimentele, alături de Dan Lungu, va participa şi traducătorul Jan Cornelius.
PROGRAM
- Luni, 15 noiembrie, ora 19.30, lectură şi dezbatere la Institutul Heinrich Heine din Düsseldorf, Germania. Moderator: Dr. Karin Fullner
- Marti, 16 noiembrie, ora 20.00, lectură la Literaturhaus din Berlin, Germania
- Miercuri, 17 noiembrie, ora 20.00, lectură la Andere Buchhandlung din Rostock, Germania
- Joi, 18 noiembrie, ora 19.00, lectură la Hauptbücherei, în cadrul Tîrgului Internațional de Carte de la Viena, Austria

Pe 19 noiembrie, scriitorul Dan Lungu va fi prezent la standul României, organizat de Institutul Cultural Român în cadrul Târgului Internațional de Carte de la Viena - Buch Wien 2010, pentru întâlniri cu editori și jurnaliști austrieci.

Romanul Cum să uiți o femeie a fost publicat în Franţa în 2010, la editura Actes Sud, în traducerea Laurei Hinckel, cu sprijinul Institutului Cultural Român, prin programul Translation and Publication Support Programme (TPS).