Filmul „Government of Children” la „Black Nights”, Tallinn

ilmul Government of Children II, în regia Ioanei Mischie, aflat în etapa de dezvoltare, a fost selectat în secțiunea Work in Progress din cadrul Industry@Tallinn & Baltic Event la Festivalul Internațional de Film „Black Nights” (Tallinn, Estonia).
ICR Varșovia, în colaborare cu Ambasada României în Estonia, susține participarea Andrei MacMasters la sesiunile de pitching și întâlnirile profesionale organizate în perioada 21-25 noiembrie în vederea identificării unor coproducători și distribuitori pentru filmul menționat.

Guvernul Copiilor 3D (Government of Children 3D) este primul film documentar 3D realizat în România care aduce împreună 100 de copii vizionari pentru a-și imagina cum ar evolua societatea în următorii 100 de ani.

Aflat la cea de-a XXVI-a ediție, Festivalul de Film „Black Nights” este cel mai important eveniment cinematografic din Nordul Europei: anual sunt proiectate aproximativ 250 de filme vizionate de peste 80.000 de spectatori, iar la secțiunile dedicate profesioniștilor participă peste 1000 de delegați și 160 jurnaliști.

În secțiunea Baltic Event Co-Production market 2022de la PÖFF a fost selectat și proiectul cinematografic A Flower Is Not a Flower(România/Cehia), scenariu și regie Christian Pascariu.