Filmul "Comoara" de Corneliu Porumboi la cea de a 17-a ediție a “European Union Film Festival” din Malaysia

Filmul Comoara (2015) de Corneliu Porumboiu va fi prezentat în cadrul celei de a 17-a ediții a "European Union Film Festival" din Malaysia care va avea loc în perioada 20 octombrie - 7 decembrie 2016, la Kuala Lumpur și alte trei orașe din Malaysia (Penang, Kuching, Kota Kinabalu).

Festivalului de Film al Uniunii Europene din Malaysia este unul dintre cele mai importante și longevive proiecte organizate de Delegația Uniunii Europene în Malaysia, organizat în colaborare cu membrii  clusterul EUNIC Malaysia. În cadrul ediției curente vor participa 19 țări europene cu 21 de filme premiate în diverse competiții internaționale.

Propunerea României în cadrul acestui festival este filmul Comoara în regia lui Corneliu Porumboiu, câștigător al mai multor premii: Festivalul Internațional de Film de la Cannes, ediția 2015, Premiul "Un Certain Regard - A Certain Talent Prize"; Transylvania International Film Festival (TIFF), ediția 2015 - "Best Romanian Feature Film" / "Premiul pentru cel mai bun film românesc". Filmul va rula pe 29 octombrie, la Kuala Lumpur, pe 7 noiembrie la George Town, Penang și, în 3 decembrie, la Kota Kinabalu.