Atelier de scriere creativă organizat de „Revista de Povestiri”

Comunicat de presă Revista de Povestiri

După trei ediții ale atelierului de scriere creativă „Rev de Pov”, Revista de Povestiri s-a gândit să aducă o completare mai accesibilă (fără preselecție) și mai relaxată (o întâlnire la două săptămâni, duminica), la îndemâna celor pe care îi mănâncă degetele să scrie ficțiune.
Întâlnirile vor începe în jur de 15 ianuarie 2014 și vor avea loc în Puzzle, de la 17:00, o dată la două duminici. La fiecare ediție va fi invitat un scriitor, mereu altul, care în prima parte a evenimentului va vorbi despre scris, iar în a doua parte va da feedback la maximum 30 de povestiri.

Locurile la Creative Writing Sundays pot fi făcute și cadou, de aceea au fost lansate înainte de sărbători. Există trei variante de a participa: pe un loc Prudent (spectator), pe un loc Curajos (cu trimitere de text pentru feedback) sau pe un loc Fanatic (loc rezervat la primele 5 întâlniri, cu trimitere de povestiri).

Participând la Creative Writing Sundays nu veți deveni mai creativi, s-ar putea ca mai degrabă să vă conștientizați greșelile (clișee, prețiozitate, probleme de structură, de personaj, etc) și să învățați să vă evaluați mai bine textele, așa încât să puteți crește. Feedback power. Iar dacă zace în voi un viitor câștigător de Nobel, n-au cum să-l rateze toți scriitorii invitați!

Mai multe detalii pe revistadepovestiri.ro