Ana Ularu- selecționată în programul Shooting Stars

Ana Ularu este unul dintre cei zece actori europeni selecţionaţi în programul Shooting Stars, ce are loc în perioada 11 - 13 februarie 2012, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.
Ajuns la a 15-a ediție, programul Shooting Stars este organizat de European Film Promotion (EFP) în colaborare cu organizaţiile membre ale EFP printre care se numără şi Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (Romanian Film Promotion) şi este sprijinit de Programul MEDIA al Uniunii Europene. Shooting Stars are ca scop promovarea pe plan internațional a celor mai talentaţi tineri actori europeni, cărora le facilitează întâlnirea cu membri importanți ai industriei cinematografice (actori consacraţi, regizori, producători de renume, directori de casting).
Cei 10 actori au fost selecțati dintr-un număr de 23 de nominalizati, propusi de organizațiile membre ale EFP. Juriul, alcătuit din Marleen Gorris (regizor), Thure Lindhardt (actor, fost participant în programul Shooting Stars), Ada Solomon (producător), Simone Bär (director de casting) și Matt Mueller (critic de film) s-a declarat impresionat de intensitatea cu care Ularu își interpretează rolurile, declarând: În Periferic, Ularu poartă pe umeri întreaga poveste și reușește să creeze un personaj extrem de complex și convingător. Dură și în același timp vulnerabilă, impresionează prin forța cu care reușeste să se impună, iar ochii ei chiar devin oglinda sufletului.