UNATC „I.L.Caragiale” anunță că înscrierile pentru Audiție Națională 2015 se prelungesc până pe data de 23 noiembrie 2015

UNATC ILCaragiale anunta ca inscrierile pentru Auditie Nationala 2015 se prelungesc pana pe data de 23 noiembrie 2015

UNATC „I.L.Caragiale" anunță că înscrierile pentru Audiție Națională 2015 se prelungesc până pe data de 23 noiembrie, ora 10:00. Înscrierile constau în  trimiterea unui one man/woman show de 7-10 min. și un CV pe adresa auditienationala@unatc.ro.

Se pot înscrie studenți la Arta Actorului din anul III - Licență, anii I și II - Master, absolvenți ai Facultăților de Teatru din toată țara și actori până în 35 de ani.

Competiția Audiție Națională 2015 se va desfășura în zilele de 7, 8, 9 decembrie. La UNATC, sala Ileana Berlogea (str. Matei Voievod, nr. 75-77) concurenții vor susține live, one man/one woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere, în fața unui juriu final din care fac parte: Alexandru Darie - Director Teatrul Bulandra, George Ivașcu - Director Teatrul Metropolis, George Mihăiță - Director Teatrul de Comedie, Marilena Țepuș - Director Teatrul Nottara, Mihaela Păun - Director ArCuB, Paul Chiribuță - Decan al Facultății de Teatru, Alexandru Maftei - regizor de film.

Premiile constau în roluri oferite de către directorii teatrelor partenere în spectacolele din stagiunea 2015-2016 și în roluri acordate de regizorii de film. De asemenea, câștigătorii vor primi și premii constând în sejururi în taberele studențești ce vor fi organizate anul viitor în România,  oferite de către  Direcția Învățământ a Primăriei Municipiului București.