Teatrul Muzical Ambasadorii revine la Chișinău cu spectacolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”

Pentru al doilea an consecutiv, Teatrul Muzical „Ambasadorii” va prezenta publicului tânăr din capitala Republicii Moldova spectacolul „Cutiuța Muzicală - Aventurile Pălăriei Fermecate”. Evenimentul, organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, va avea loc pe data de 3 iunie 2023, pe scena Teatrului Fără Nume din cadrul Centrului Cultural „Ginta Latină”.

Teatrul Muzical Ambasadorii din București revine la Chișinău cu unul dintre cele mai iubite și mai apreciate spectacole pentru copii: „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”. Prima reprezentație susținută la Chișinău anul trecut, pe 26 octombrie 2022, a fost un real succes și s-a jucat cu sala plină, spectacolul fiind foarte așteptat de cei mici.

Răspunzând chemării inimoase a publicului moldovean, Teatrul Muzical Ambasadorii va susține spectacolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate”, pe scena Teatrului fară Nume, în data de 3 iunie 2023, de la ora 11.00.

„Teatrul Muzical Ambasadorii a fost foarte bine primit anul trecut la Chișinău și ne-am bucurat de succesul pe care spectacolul nostru, Cutiuța Muzicală, l-a avut în rândul copiilor din Republica Moldova. Cu mult entuziasm și nerăbdare, anunțăm o nouă reprezentație la Chișinău, tot pe scena Teatrului fără Nume, unde vom aduce din nou veselia și distracția cu personajele noastre atât de iubite de cei mici, dar și de cei mari”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

„Cutiuța Muzicală” este un proiect al Lilianei Ștefan și înseamnă peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume, sute de cântece pentru copii, voci celebre ale unora dintre cele mai iubite vedete din România, precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin și nenumărate premii care recunosc valoarea și impactul asupra publicului.

Un adevărat fenomen și unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, „Cutiuța Muzicală” a revenit în atenția publicului cu primul spectacol de musical, „Aventurile Pălăriei Fermecate”, pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii.

Parteneri media: TVR Moldova și Radio Chișinău