„Incubatorul de condeie" - concurs literar naţional

AdLittera lansează luni, 19 septembrie 2011, cea de-a doua ediţie a concursului literar naţional „Incubatorul de condeie", care se va desfăşura în mediul online în perioada 19 septembrie-19 noiembrie 2011, competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară. Concursul este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Pe 19 noiembrie 2011, într-un cadru festiv, vor fi premiate cele mai creative, originale şi inovative lucrări. Juriul este compus din scriitori profesionişti, din specialişti în comunicare şi din „condeiele" care s-au făcut remarcate la ediţia anterioară a concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC de către editurile partenere ale AdLittera. La a II-a ediţie, premiul special este asigurarea unui loc în Tabăra de creaţie „DeBOOT CAMP IDC", organizată în vara anului 2012.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși vor putea participa în fiecare sâmbătă, în perioada 1 octombrie - 12 noiembrie 2011, la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitoarea Monica Ramirez.

De asemenea, vor fi organizate şi concursuri literare pe reţelele de socializare Facebook şi Google+ pentru câştigarea participării la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect cultural, îndeplinind funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și prin artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.
Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de d'Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală.
Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma organizării competiţiei.

Mai multe informatii despre concurs pot fi accesate la adresa http://idc.adlittera.com

Contact: : +40 748 221 027, ciprian@adlittera.com