Gusturi şi tradiţii în stil Ozosep, eveniment gastro-cultural maghiar la Bucureşti, 24-25 ianuarie 2015

Aromele şi mirajul produselor maghiare revin în capitală. În cadrul celei de a treia ediţii a expoziţiei gastro-culturale Ozosep, în perioada 24-25 ianuarie (între orele 11.00 – 19.00) bucureştenii vor avea ocazia de a degusta și cumpăra delicatesele secuieşti pregătite din ingrediente natrale, după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice naturale sau să descopere lumea colorată a obiectelor artizanale.

Producătorii vor expune de asemenea şi faimoasele jucării din lemn, dar şi hainele create în stil tradiţional.
La expoziţia cu vânzare din curtea interioară a Institutului Balassi – Institutul Maghiar din București (Str. Gina Patrichi nr.8, sector 1), organizatorii vă aşteaptă cu o atmosferă familială, unde veţi găsi 400 de porții de gulaș gătite pe loc, vin fiert, ceai cald și bere artizanală din Miercurea Ciuc, dar şi un atelier artizanal destinat copiilor într-o sală special amenajată în clădirea Institutului.

Având în vedere succesul ediţiilor precedente, cu această ocazie numărul producătorilor autohtoni este în creştere, ceea ce înseamnă şi extinderea gamei de produse expuse spre vânzare la evenimentul gastro-cultural.

Ozosep înseamnă produse natural 100%, kürtős, delicatese din cărnuri, păstrăv, brânzeturi, produse apicole, pâine de casă, pălincă, bere artizanală, dulceţuri, siropuri naturale şi alte bunătăți, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, haine tradiționale și produse din ceramică.

Fotografii, reportaje, prezentări, concursuri și mai multe informații pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/pages/Ozosep/285288591669978

Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă!

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România (rmktbukarest.ro), filiala București, împreună cu Camera Agricolă a Județului Harghita.