Editura ICR la Târgul Internaţional GAUDEAMUS 2011

Editura ICR participă şi anul acesta la Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, ajuns la cea de a 18-a ediţie şi desfăşurat în perioada 23-27 noiembrie 2011 la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti. La standul ICR (nr.237, nivel 4.50) vor fi expuse peste 150 de titluri din oferta editorială, precum şi cele mai recente numere ale revistei Lettre Internationale. Cititorii vor fi întâmpinaţi cu preţuri speciale, fiind acordate reduceri de până la 30%.
Organizat de Radio România, Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este un eveniment cultural specializat în expoziţia de carte, cu un concept unic în peisajul evenimentelor de profil. Ultimele trei ediţii au înregistrat peste 100 000 de vizitatori, fiind organizate peste 450 de evenimente culturale la fiecare ediţie.
Invitatul de onoare al acestei ediţii este Italia.
Program de vizitare: 23-27 noiembrie, în intervalul orar 10.00-20.00.
Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga durată a târgului, în valoare de 10 lei). Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii beneficiază de intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi.