CONCURS: Bucharest International Jazz Competition 2015

Bucharest International Jazz Competition 2015, eveniment organizat de jmEvents, este unul dintre cele mai vizibile evenimente muzicale din România, atât pe piaţa europeană, cât şi pe cea americană.
Considerat de BBC ca unul dintre primele trei concursuri de jazz din Europa, Bucharest International JAZZ Competition se bucură de o participare ridicată încă de la prima ediţie desfaşurată în 2007. Anual, peste 25 de trupe din 25 de ţări transformă Bucureştiul în capitala jazz-ului mondial.

Ediţia cu nr. 9 a Bucharest International Jazz Competition, desfășurată între 16-23 mai 2015, este deschisă trupelor şi vocaliştilor de orice naţionalitate.
Pentru o saptămână, sub sloganul „100% jazz and more”, publicul este invitat să afle noile tendinţe mondiale, să se bucure de concerte de excepţie alături de „crème de la crème” ale marilor centre de jazz din întreaga lume. O săptămână întreagă dedicată jazz-ului de calitate…concerte, jam sessions, workshop-uri, concepte bine definite, idei îndrazneţe şi evoluţii inedite.
Bucharest International JAZZ Competition 2015 se desfăşoară în cadrul Festivalului International EUROPAfest, eveniment cu tradiţie de peste 20 de ani, derulat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din anul 2005.

Termenul limită pentru înscriere este 10 februarie 2015 - data poştei sau ştampila curierului la expeditor.

REGULAMENT: aici

Info: office@jmevents.ro, www.jazzcompetition.ro, www.jmEvents.ro