Ziua Europeană a Limbilor @ Grădina Verona

Traversează Europa într-o excursie lingvistică de Ziua Europeană a Limbilor, care va avea loc sâmbătă, 28 septembrie 2013, la Grădina Verona din București.
Învață să comanzi cafea în italiană, să cumperi un bilet la concert în germană, să ceri indicații pentru cel mai apropiat restaurant în maghiară sau însușește-ți alte unelte din „travel kit”-ul de care ai nevoie atunci când călătorești, la unul din cele 12 mini-cursuri de limbi europene care vor avea loc dimineața sau vino în grădină să participi la jocuri lingvistice care îți pot aduce premii constând în cărți, dicționare, ghiduri de conversație și răcoritoare servite pe terasă.

Ziua Europeană a Limbilor
28 septembrie, între orele 11.00-17.00Grădina Verona – în incinta librăriei Cărturești, str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucureşti

Eveniment organizat de Goethe Institut, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez, British Council, Institutul Polonez, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Institutul Italian de Cultură, Centrul Ceh, Fundația Culturală Greacă, Delegația Valonia-Bruxelles și Reprezentanța Uniunii Europene în România.


flyer poster