Încep cursurile de limbă română la ICR Istanbul

La ICR Istanbul începe un nou modul de cursuri de limbă română pentru adulţi şi copii în data de 24 februarie 2020.

Durată semestru: 24 februarie - 20 mai 2020

Înscrierea la cursuri:

Perioada de înscriere: 27 ianuarie - 21 februarie 2020

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul anexat și să îl trimiteți în format electronic la adresele de e-mail: icr.istanbul@icr.ro, seila.suliman@icr.ro.


Test de plasare la nivel:

Înainte de începerea cursurilor, persoanele care cunosc deja limba română vor susține un test de evaluare a cunoștințelor de limbă pentru a le putea încadra în diferite grupe, în funcție de nivel.

Testul de evaluare vor avea loc în data de 21 februarie 2020, vineri,la ora 18.00 la sediul Institutului Cultural Român "Dimitrie Cantemir" din Siraselviler Cad., nr. 21, Taksim, Beyoğlu, Istanbul.

Rezultatele testelor și repartizarea pe grupe în funcție de punctajul obținut vor fi comunicate în data de 24 februarie 2020.

IMPORTANT

- Absolvenții nivelelor A1, A2, B1, B2 şi C1 nu vor mai susține examen, însă vor completa formularul de înscriere pentru primul modul al următorului nivel;

- Când vă prezentați la examen, vă rugăm să aveți la dumneavoastră o fotografie și un act de identitate;

- În funcție de numărul de numărul de cursanți adulți înscriși, cursurile de seară se vor ține de două ori pe săptămână și vor avea în total 4 ore;

- În funcție de numărul de cursanți, cursurile din weekend se vor desfășura sâmbăta și vor dura 4 ore;

- Pentru a putea intra la examenul final, sunteți obligați să participați la minim 70% din orele de curs;

- Cursurile sunt structurate pe 5 niveluri (A1, A2, B1, B2, C1). Fiecare nivel este împărțit în module: A1 (1 modul - A1), A2 (2 module – A2.1 și A2.2), B1 (4 module – B1.1, B1.2, B1.3, B1.4), B2 (4 module – B2.1, B2.2, B2.3, B2.4), C1 (4 module – C1.1, C1.2, C1.3, C1.4). Un modul durează 10 săptămâni totalizând un număr de 40 ore de curs.

- La finalizarea unui nivel veți susține un examen în urma căruia veți obține un certificat de atestare a cunoștințelor de limbă română.

Taxă de participare: 80 USD/ persoană

Taxa de încriere trebuie achitată integral în perioada: 17 – 28 februarie 2020. Plata taxei de curs se face cash, pe bază de chitanță. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza participarea la curs dacă se va depăși data de efectuare a plății. În cazul retragerii de la cursuri, taxa achitată nu se mai restituie.

Cursurile de limbă română pentru copii sunt gratuiteși vor avea loc o dată pe săptămână, sâmbăta. Cursurile pentru copii durează 2 ore și sunt gratuite.

Documente solicitate:

- Formular de înscriere completat;

- Poză tip buletin;

- Copie după actul de identitate.

Emailuri contact: icr.istanbul@icr.ro și seila.suliman@icr.ro.


Formular de înscriere