TEL AVIV. Noi cursuri de limba română organizate de ICR Tel Aviv, în perioada iunie-octombrie 2021


În contextul situației actuale la nivel internațional, ICR Tel Aviv își adaptează activitatea la realitățile prezente din Israel. Ca urmare a cererilor primite în acest sens, intenționăm să organizăm, din nou, cursurile de limba română ca limbă străină în format fizic, la sediul ICR Tel Aviv, precum și în mediul on line, pe platforma zoom.

Astfel, în perioada iunie-octombrie 2021, se vor organiza 3 grupe, pentru următoarele niveluri:

- începători – A1 (30 de ore), la sediul ICR Tel Aviv, în fiecare luni și miercuri, în intervalul 18:30 – 20:00, în perioada 7 iunie – 25 august 2021

- preintermediar – A2 (30 de ore), în format online, pe platforma zoom, în fiecare marți după-amiază, în intervalul 18:30 – 20:00, în perioada 8 iunie – 26 octombrie 2021

- intermediar – B1 (30 de ore), în fiecare vineri dimineață, la sediul ICR Tel Aviv, între orele 11:30 – 13:00, în perioada 11 iunie – 29 octombrie 2021.

Toate cursurile vor fi predate de Ana-Maria Mărgineanu. Orarul exact al cursurilor ține cont de sărbătorile legale și naționale din Israel și România.

Perioada de înscrieri pentru toate grupele este 18 mai - 6 iunie 2021.

Înscrierea la curs se face achitând taxa de participare (în valoare de 125 de EUR) și trimiterea pe email a dovezii plății, împreună cu formularul de înscriere completat, la adresa de email anamaria.margineanu@icr.ro. Formularul de înscriere va fi publicat pe website-ul ICR Tel Aviv, în secțiunea Cursuri, împreună cu toate informațiile legate de curs.

Taxa de participare trebuie achitată integral până la data limită de înscriere. Numele participantului şi „Institutul Cultural Român de la Tel Aviv” trebuie să fie menţionate în toate actele de transfer bancar. Comisionul bancar perceput pentru efectuarea transferului taxei de participare va fi plătit de către participant. Achitarea taxei de participare se va face în contul bancar în EUR al ICR Bucuresti - RO63RNCB0072049713640004, deschis la Banca Comercială Română SA, Calea Victoriei 155, Sector 1, Bucureşti, COD SWIFT: RNCB RO BU.

Din motive logistice numărul maxim de cursanți va fi de 15 de persoane/grupă, iar numărul minim pentru formarea unei noi grupe este de 5 persoane. Pentru cursurile care se vor desfășura în format fizic, la sediu, se vor respecta măsurile de distanțare și igienă impuse prin reglementările în vigoare.

Persoanele care au achitat taxa de înscriere dar care, din varii motive, sunt nevoite să se retragă, o pot face în următoarele condiții:

- suma plătită minus un procent de 10% din taxa achitată dacă anunță echipa ICR în scris, înainte de începerea cursului;

- suma plătită minus un procent de 25 % din taxa achitată dacă anunță echipa ICR în scris în prima săptămână de la începerea cursului;

- după prima săptămână de curs nu se mai restituie nimic din taxa achitată.

La cerere, ICR Tel Aviv organizează și cursuri individuale (în funcție de disponibilitatea profesoarei), după cum urmează:

- individual : 20 de euro /oră / persoană

- două persoane : 17 euro / oră / persoană

- trei – patru persoane : 15 euro / oră / persoană

- peste 5 persoane : 10 euro / oră / persoană

Plata pentru cursurile individuale se va face tot în contul de EUR al ICR București.