ICR Budapesta participă la „European Languages Cocktail Bar”

Institutul Cultural Român de la Budapesta invită publicul ungar la o nouă ediţie a „European Languages Cocktail Bar”, pentru o degustare de cocktailuri non-alcoolice şi o provocare de a învăţa cât mai multe expresii în limbile străine prezentate la eveniment. Participanții vor putea descoperi sau exersa limba română prin jocuri interactive şi conversaţii cu membrii ICR Budapesta.
Evenimentul organizat la Clubul Akvárium din centrul Budapestei (1051, Budapesta, piaţa Erzsébet) de clusterul EUNIC-Ungaria va avea loc pe data de 26 septembrie 2012, începând cu ora 15:30. Membrii EUNIC-Ungaria au acceptat să plătească taxa de participare pentru ICR Budapesta rămasă din luna august cu buget zero.
Tinerii sunt aşteaptaţi cu paşapoarte lingvistice dar şi cu zeci de premii oferite de Institutul Goethe, Centrul Ceh, Institutul Italian, Institutul Austriac, Institutul Camões, Ambasada Regatului Olandei, Institutul Polonez, Institutul Francez, Brittish Council, Finnagora, Institutul Estonian, Ambasada Elveţiei, Institutul Danez, Institutul Balassi, Institutul Cultural Român, Comisia EU din Ungaria, Fundaţia Japoneză, Institutul pentru Nevăzători şi Asociaţia Surdo-muţilor dar şi cu o masă rotundă pe tema „Traducerea zi de zi în cultura maselor” şi un spectacol de poetry slam. Programul se va încheia la ora 20.00, cu concertul solistei Bori Rutkai acompaniată de trupa Betonka.