Gusturi şi atmosferă în stil Ozosep – târg gastro-cultural la Bucureşti, 13-14 februarie 2016

Ozosep, târgul cochet de bunătăți naturale din Grădina Verona (str. Pictor Arthur Verona 13-15) revine, în acest weekend în București, cu cea de-a zecea ediție!

Sâmbătă și duminică, între orele 10.00 - 18.00, bucureştenii iubitori de frumos si de bun vor avea ocazia de a degusta delicatese pregătite după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice manufacturiere sau să descopere lumea colorată a jucăriilor din lemn și a obiectelor frumoase făcute de meșteri artizani.

Veți putea gusta gulașul după rețetă din Gheorgheni, pregătit în ceaune uriașe la fața locului, dar și langoșul fierbinte cu brânză și smântâna deasupra. Copiii pot participa la un atelier de creație unde vor decora măști de carnaval într-o parte special amenajată și încălzită a grădinii, între orele 11.00 - 13.00.

Amatorii de muzică bună sunt invitați, de la ora 14.00, la un concert live cu trupa One More Minute, format din niște tineri foarte talentați, din Borsec.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici! Astfel, cei aproape 30 de producători vă vor oferi: kürtős, langos, delicatese din carne, păstrăv, brânzeturi speciale, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, gemuri, dulceţuri și siropuri naturale, suc de mere proaspăt, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele și multe alte lucruri bune și frumoase. Noutatea acestei ediții va fi pateul de bibilică, 100% natural, fără E-uri!

Pentru mai multe detalii legate de participanți, programul evenimentului dar și despre edițiile trecute, vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/TargulOzosep/

Intrarea la târg și concert este liberă!