TEL AVIV. Masterclass susținut de ecologistul Csibi Magor

Ecologistul Csibi Magor, activist pentru mediu și consultant în domeniul sustenabilității, va susține un masterclass în limba engleză, cu tema „Formarea și schimbarea culturii organizațiilor și a societății”, marți, 20 octombrie 2020, începând cu ora 18:00, prin live streaming, pe canalul Youtube al ICR Tel Aviv: https://bit.ly/31mhddp. Accesul la masterclass-ul organizat de ICR Tel Aviv - המכון הרומני לתרבות este liber, în baza înscrierii la: https://forms.gle/QB6czcLN4ENv99oT9

„De cele mai multe ori, când vine vorba de mediu, tindem să ne concentrăm pe natură. Foarte mulți dintre noi am făcut asta, implicându-ne în foarte multe dezbateri, procese legislative și campanii. Problema este că provocările cu care ne confruntăm azi nu pot fi rezolvate cu intervenții punctuale și inițiative legislative. Este nevoie de o schimbare culturală profundă, o schimbare a comportamentelor acceptate, obișnuite și repetate. Acesta va fi subiectul abordat în conferința de față: cum se formează și cum se schimbă cultura organizațiilor și a societății, de unde apar comportamentele noastre și care sunt tendințele grupurilor în fața unor schimbări“, a explicat Csibi Magor.

Csibi Magor este activist pentru mediu, consultant în domeniul sustenabilității și, în prezent, conduce departamentul de Leadership în cadrul Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului World Wildlife Fund (WWF), cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, în Coreea de Sud, după ce a condus șapte ani biroul din România. În perioada 2007-2009, a fost vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Parlamentul European. După terminarea mandatului, s-a dedicat în totalitate activităților de sustenabilitate a mediului și a predat la Universitatea „Babeș-Bolyai“ din Cluj. În 2009, a fondat publicația „Think Outside the Box”, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.