Morală, morale şi prinţipuri – întâlnire cu Andrei Pleșu

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN organizează joi, 24 februarie 2011, începând cu ora 18.30, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru nr.38, Bucureşti), evenimentul „Morală, morale şi prinţipuri". Organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, evenimentul îl are ca invitat pe scriitorul, eseistul și filosoful Andrei Pleşu.

Manifestarea face parte din Programul de serate culturale „Ceai, biscuiţi, Cultură și Normalitate", program prin care organizatorii îşi propun promovarea, în randul tinerilor, a unor personalități contemporane, încurajarea dialogului și a dezbaterii între tinerii participanți și personalitățile invitate, precum și crearea unei alternative de petrecere a timpului liber. Participanţii la serata „Morală, morale şi prinţipuri" vor fi întâmpinaţi cu arii compuse de Georg Philipp Telemann, dar şi cu ceai şi biscuiţi oferiţi de organizatori.

Tema seratei este morala, moravurile şi principiile oamenilor contemporani, temă pe care invitatul Andrei Pleşu o va dezvolta şi de la care va porni dialogul cu publicul. Va fi proiectat un reportaj realizat de voluntarii ARCEN în care sunt redate opiniile bucureștenilor de toate vârstele în legătură cu morala, valorile şi principiile după care îşi ghidează viaţa.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.