Concertul Corului Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” din București, live, la Festivalul de Muzică Veche

Festivalul de Muzică Veche de la Miercurea Ciuc este în plină desfășurare și îi așteaptă pe iubitorii de gen cu concerte și alte programe conexe până duminică, 18 iulie 2021.

Astfel, joi, 15 iulie 2021, de la ora 19.00, la Cetatea Mikó are loc concertul Corului Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” din București. Membrii acestuia au fost prezenți și la primele ediții ale festivalului. Concertul invită publicul la un periplu în universul sonor și afectiv al vremii, în atmosfera specială a muzicii Renașterii, interpretată în palatele europene.

Concertul poate fi urmărit în direct, doar pe perioada desfășurării acestuia, pe pagina de Facebook a Festivalului: https://www.facebook.com/Csikszeredai.Regizene.Fesztiva

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român (ICR), care acordă onorariile artiștilor din Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” pentru concertul din data de 15.07.2021, intitulat „Pelerinaj prin palatele europene din secolele XIV – XVI”.