BUCUREȘTI. Gala Premiilor UNITER 2021 în prag de sărbătoare

Doar câteva zile au mai rămas până la mult așteptatul eveniment de decernare a premiilor UNITER. Trofeele își așteaptă câștigătorii, emoțiile se amplifică, publicul se pregătește pentru întâlnirea cu artiștii preferați. Totul este pregătit pentru seara zilei de 19 iulie când sărbătoarea Teatrului românesc se dezvăluie pe scena Sălii Mari a Teatrului Național din București, începând cu ora 21.00. De la ora 20.00 se va  transmite LIVE pe contul de YouTube al UNITER ROMÂNIA și pe pagina de facebook a UNITER sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului. La ora 21.00, ceremonia acordării Premiilor UNITER va putea fi urmărită în direct pe TVR1, TVR Internațional, TVR Moldova și Radio România Cultural. Online pe www.uniter.ro, www.tvr.ro și preluat de pagina de Facebook UNITER https://www.facebook.com/UNITERoficial.

Amfitrionul Galei este Ion Caramitru, regia spectacolului este semnată de Bobi Pricop, iar scenografia, de Irina Moscu.

„Cu masca pe figură, cu mimica ascunsă, ne vom bucura, totuși, că sistemul funcționează, că teatrul e deschis. Sala Mare a TNB va găzdui, din nou, Gala UNITER!”(Ion Caramitru, președintele UNITER)

*Puteți revedea toate nominalizările și premiile care vor fi acordate, aici: https://www.uniter.ro/premiile-senatului-si-nominalizarile-pentru-premiile-galei-uniter-2021/. Și vă reamintim că până luni, 19 iulie, ora 19.00, puteți fi alături de artiștii nominalizați și puteți face pariurile voastre pe site-ul www.uniter.ro.

UNITER 16 iulie 2021

Producători: Asociația UNITER – Uniunea Teatrală din România, Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București

Co-producător: Televiziunea Română

Parteneri principali ai evenimentului: Primăria Municipiului București, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București

Proiect cultural finanţat de: Ministerul Culturii

Sponsor principal: Raiffeisen Bank

Sponsor: Fundația „PROCULTURA” Magdalena și Ovidiu Buluc

Partener special: UniCredit Bank

Partener principal: MOL România

Parteneri: Institutul Cultural Român, Fundaţia ANONIMUL, British Council, ITI – Institutul Internațional de Teatru, Secţia Română

Partener de tradiţie: Societatea Română de Radiodifuziune

Aplaudat de: Radio Guerrilla

Partener cultural: Radio RFI România

Cu sprijinul: DEDEMAN, Domeniile Blaga, Angelo Grasso, Centrul Național al Dansului București, Deochi Production

Parteneri media: Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Urban.ro, Revista Amfiteatru, Phoenix media, Cocor Media Channel

Partener de monitorizare: MediaTRUST

Cu participarea Casei Regale a României

Bilete pe: www.mystage.ro