Participarea României la Bienala de Artă de la Veneția

Invitație la conferință de presă

Participarea României la Bienala de Artă de la Veneția 2017

joi, 20 aprilie 2017, ora 11:00
Institutul Cultural Român, Aleea Alexandru nr. 38, București


Ministerul Culturii și Identității Naționale împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Cultural Român și Asociația Salonul de proiecte au plăcerea să vă invite joi, 20 aprilie 2017, ora 11:00, la conferința de presă de lansare a proiectului Geta Brătescu – Apariții, care reprezintă România la Bienala de Artă de la Veneția în 2017.

La conferința de presă vor participa domnul Ionuț Vulpescu, Ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul Radu Boroianu, președintele Institutului Cultural Român,un reprezentant oficial al Ministerului Afacerilor Externe, Attila Kim, comisarul Pavilionului României, Magda Radu, curatoarea expoziției, membri ai echipei proiectului, precum și reprezentanți ai partenerilor și sponsorilor proiectului.

Evenimentul va avea loc la sediul Institutului Cultural Român din Aleea Alexandru nr. 38, București.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment la adresa catalin@apparitions.ro, menționând numele dumneavoastră și instituția media pe care o reprezentați.

Contact presă–Cătălin Năstăsoiu: +40 722 101 935
­­­­
După conferința de presă vor avea loc discuții informale și un cocktail oferit de Institutul Cultural Român.
Geta Brătescu – Apariții este proiectul care reprezintă România la Bienala de Artă de la Veneția în 2017. Expoziția se va desfășura în Pavilionul României din Giardini della Biennale și în Noua Galerie a Institutului Român de Cultură și Cercetare Umanistică din Veneția și va fi deschisă publicului între

13 mai și 26 noiembrie 2017.

www.apparitions.ro

facebook.com/getabratescu.apparitions

instagram.com/getabratescu.apparitions