Gala Legal Magazin, la Institutul Cultural Român

Institutul Cultural Român va găzdui joi, 25 mai 2017, prima ediție a Galei Legal Magazin. Organizatorii Galei Legal Magazin doresc să evidențieze succesele obținute de profesioniștii liberali în calitatea lor de antreprenori independenți și responsabili, ținând cont de sprijinul permanent și calificat pe care-l acordă companiilor, instituțiilor și persoanelor fizice.

Totodată, în cadrul Galei, vor fi premiate cele mai eficiente insituții publice românești, precum și lideri din bănci, companii, asociații profesionale și patronale.

Profesiile liberale au avut un rol decisiv în evoluția celor mai puternice state ale lumii. În România, profesiile liberale trebuie descoperite, înţelese și susținute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil și determinant în viața întregii țări.

Profesiile liberale constituie nucleul formării clasei de mijloc, acestea dezvoltând și alte industrii, pe orizontală: turismul de business, echipamente IT&C, piața de real estate (birouri), piața auto, industria produselor de lux, piața de artă, etc.

Despre Legal Magazin:

În luna mai 2013 se lansa prima ediție a publicației Legal Magazin, care a reușit să devină un liant între profesiile liberale și mediul de afaceri din țara noastră, prin evenimentele organizate și prin calitatea informațiilor prezentare în format print și pe site-ul legalmagazin.ro.

Agenda Galei:

18:00 – 19:00: Primirea invitaților

19:00 – 19:15: Moment artistic

19:15 – 20:30: Ceremonia de premiere

20:30 – 21:30: Cocktail & Degustare de vinuri


Contact:

MirceaFica, SeniorEditor,LegalMagazin: 0732.903.216, mircea.fica@legalmagazin.ro

Roxana Biga, Sales Manager, Legal Magazin: 0736.366.192, office@legalmagazin.ro