„California dreamin’" prezentat in cadrul Festivalul Filmului European pe dialog intercultural de la

In cadrul anului Dialogului Intercultural, reteaua EUNIC ( reteaua europeana a centrelor si institutelor culturale) Bruxelles organizeaza in perioada februarie 2008 – decembrie 2008 un proiect dedicat filmului european.

Acest eveniment este organizat impreuna cu Parlamentul European si cuprinde in jur de 27 de filme adunate sub titulatura "Festivalul Filmului European pe dialog intercultural". Scopul proiectului este de a promova diversitatea culturala prin intermediul productiilor de film europene filmate si produse incepand cu anul 2000.

Romania participa in cadrul acestui eveniment cu filmul regizorului Cristian Nemescu «California dreamin'».

Proiectia filmului roman va avea loc la data de 14 mai la Parlamentul European, spatiul Yehudi Menuhin, sub patronajul eurodeputatului roman Ramona Manescu. Proiectia de film va fi urmata de o dezbatere in prezenta scenaristului Tudor Voican si a actorului Razvan Vasilescu.
Invitati la aceasta proiectie de film sunt eurodeputati, functionari europeni, membri ai corpului diplomatic, reprezentanti media acreditati la Bruxelles. Acest eveniment este realizat de catre Centrul Roman de Informare de la Bruxelles cu sprijinul Institutului Cultural Roman.

Pentru mai multe informatii legate de acest eveniment va rugam sa contactati : raluca.neagu@roinfocentre.be; tel: + 32 2 3444 145