Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită la Cărturesti Verona

Ziua Europeana a Limbilor, sarbatorita la Carturesti Verona

Membrii Clusterului EUNIC București (Rețeaua Europeană a Institutelor Culturale Naționale) și Reprezentanța Comisiei Europene în România vă invită la sărbătoarea Zilei Europene a Limbilor la București, sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu ora 11:00 și până la ora 17:00, la Librăria Cărturesti și Grădina Verona (Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucureşti).
Sub motto-ul „Ai știință de limbă, ai parte de vorbă!”, organizatorii propun mini-lecții demonstrative în 12 limbi europene, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Accesul este liber și se face în limita locurilor disponibile, fără înscriere prealabilă.

Grădina Verona va găzdui, de asemenea, standurile organizatorilor, unde publicul este invitat să descopere bogăția culturală a spațiului european prin jocuri lingvistice și concursuri. Cei care vor trece pe la toate standurile și vor participa la activitățile propuse vor avea posibilitatea de a câștiga premii atractive constând în cărți, dicționare, ghiduri turistice sau de conversație, CD-uri și multe alte surprize.

Programul propus de Institutul Cultural Român:Profesori: Ilinca Busurcă și Ioana VasiloiuCursuri pentru adulți: 14:00-14:30 – în Ceainaria din incinta Librăriei CărtureștiCursuri pentru copii: 13:00-13:30 – în Mansarda Librăriei Cărturești

Ziua Europeană a Limbilor la București este un proiect al Clusterului EUNIC București (Rețeaua Europeană a Institutelor Culturale Naționale), coordonat în 2015 de Institutul Francez și organizat de: British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc „Yunus Emre”, Delegaţia Valonia-Bruxelles, Fundația Culturală Greacă, Goethe-Institut, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez din București, Institutul Italian de Cultură și Institutul Polonez, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România. Partenerii evenimentului sunt Cărturești și Grădina Verona.

Vă așteptăm!

Eveniment facebook: www.facebook.com/events/168618323476680/

Persoană de contact:
Sabina Scîntee sabina.scintee@institutfrancais.ro; 037 412 52 11
Liliana Comănescu liliana.comanescu@ec.europa.eu; 021 203 54 85