Ziua culturii române / Pune cultura română în valoare, printr-o inteligentă postare !

Ziua culturii romane  Pune cultura romana in valoare, printr-o inteligenta postare !

Din 12 în 17 ianuarie 2020

Pagina Facebook a ICR Paris

Institutul Cultural Român de la Paris organizează un joc-concurs pe pagina sa de Facebook, cu ocazia Zilei culturii române, invitând prietenii institutului, dar și ai culturii române, să posteze o fotografie în al cărei centru să se afle statuia lui Mihai Eminescu, din Paris, o operă semnată de Ion Vlad, situată pe rue des Ecoles, sau o înregistrare video în care participantul la concurs citește /recită o poezie de Mihai Eminescu ! 

Propunerile vor fi postate pe pagina Facebook a institutului și vor fi "jurizate" de către cei 25 000 de abonați ai paginii FB. 

Fotografiile și înregistrările video vor fi primite de echipa ICR Paris până în 17 ianuarie, urmând ca ele să fie postate și jurizate pe pagina noastră Facebook. Câștigătorii concursului  - cele 5 postări cu cele mai multe like-uri - vor fi anunțați spre sfârșitul lunii ianuarie,  cu ocazia spectacolului dedicat Zilei culturii române. Cei 5 laureați vor primi câte o invitație pentru 2 persoane la acest spectacol, ca și alte câteva cadouri inedite din partea ICR Paris.