Pianista Ramona Horvath, café-concert parizian de Sfântul Valentin

Cvartetul format din pianista Ramona Horvath, contrabasistul Nicolas Rageau, interpreta Audrey SN și chitaristul Jean-Philippe Bordier susține vineri, 14 februarie 2020, ora 20, un concert de jazz, dedicat sărbătorii Sfântului Valentin. Evenimentul, intitulat Let’s Fall In Love, este organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român de la Paris și are loc în Halle aux Olliviers – La Belleviloise, rue Boyer 19-21.

Proiectul muzical, inițiat de Ramona Horvath în urmă cu opt ani, are ca sursă de inspirație piese de dragoste, originare din toate colțurile lumii, reorchestrate în stil de jazz, prezentate doar cu ocazia celebrării lui Sfântului Valentin. Spectacolul, reînnoit în permanență, s-a desfășurat pe mai multe scene pariziene, cluburi de jazz, centre culturale, la Cité Universitaire, săli de concert, de fiecare dată având un succes enorm la public.

În fiecare an, Ramona propune un nou grup și un nou repertoriu, de la comedii muzicale la cântece franțuzești, de la boleroul cubanez la cântecele românești, trecând în revistă și bossa-nova, cu un singur țel, ca mesajul muzical să rămână universal.

Anul acesta, pianista prezintă cvartetul format din talentata și încântătoarea interpretă Audrey SN, Jean-Philippe Bordier, unul dintre cei mai interesanți și mai activi chitariști de pe scena franceză, și, nu în ultimul rând, Nicolas Rageau, contrabasist, unul dintre cei mai buni orchestratori din Paris, partener de scenă al Ramonei. Recent, Ramona și Nicolas au lansat pe piața muzicală franceză, un nou album, «Le Sucrier Velours», material ce a obținut critici excelente în presa franceză și internațională.