Cu Agnes Balla (Ungaria)si Mihaiela Pomian & Olivier Molle (România)
Cum ar fi sa fie combinate cursurile de limba si cele de bucatarie ?
Anul acesta, veti avea ocazia sa testati aceasta combinatie printr-un atelier lingvistico-gastronomic român si maghiar.
Un fel principal românesc si un desert maghiar vor fi pregatite si descrise, astfel încat sa ramaneti nu doar cu retetele, ci si cu vocabularul aferent, în doua limbi !
Participare libera.
Intrare libera pentru detinatorii "Passeport pour les Langues" (brosura Semaines des Cultures Etrangères, editata de FICEP).
REZERVARE OBLIGATORIE :+33 1 40 24 00 55
Pentru mai multe informatii : Maison d'Europe et d'Orient
Un eveniment in cadrul Semaine des Cultures Etrangères si Fête de la Gastronomie.
UPDATE 27.09 : Atelierul a cunoscut un adevarat succes, cu un public de peste 30 de persoane, dornic sa învete câte ceva din cultura româna, atât prin intermediul gastronomiei, cât si al limbii.
Brosura Semaine des Cultures Etrangères Maison d'Europe et d'Orient Reteta de sarmale