Concert Moonlight Breakfast pentru aniversarea aderării României la Uniunea Europeană

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, Institutul Cultural Român de la Praga organizează concertul trupei Moonlight Breakfast, în cadrul festivităţilor prilejuite de către celebrarea Zilei Europei în Republica Cehă.
Moonlight Breakfast promovează un stil muzical urban printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing. Trupa a devinit cunoscută publicului după ce a performat în fața a 35000 de spectatori, în deschiderea concertului Jamiroquai din România, în 2011. Primul album al trupei, „Shout”, apărut în 2014, a fost foarte bine primit atât de critici cât și de public, ajungând în scurt timp de la apariție pe primele locuri în topurile europene. În 2012, Moonlight Breakfast a primit premiul pentru cea mai bună trupă la Elle Style Awards România, fiind numită „cea mai bună trupă de export”, iar doi ani mai tarziu, a concertat la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi 2014.

În 2017, România împlinește 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, acest eveniment fiind unul dintre reperele esenţiale în istoria modernă a statului român, iar în cadrul festivităţilor organizate de către Reprezentanţa Comisiei Europene în Republica Cehă cu ocazia Zilei Europei, concertul trupei Moonlight Breakfast va marca acest moment istoric pentru România.

Institutul Cultural Român de la Praga vă invită la concertul Moonlight Breakfast de joi, 4 mai, ora 19:00, în spaţiul de la Strelecky ostrov, Praga.