Cea de-a Patra Revoluție Tehnologică, în dezbatere la ICR Londra

Institutul Cultural Român din Londra organizează, pe 14 noiembrie 2018, un eveniment ce abordează una dintre cele mai actuale teme de discuție: cea de-a Patra Revoluție Tehnologică și schimbările fără precedent aduse de aceasta. Evenimentul, prilejuit de lansarea volumului “Coaching with Careers and AI in Mind: Grounding a Hopeful and Resourceful Self Fit for a Digital World” (editura Routledge Publishing, 2018), semnat de Adina Tarry, va avea loc la sediul Institutului din 1 Belgrave Square.

După o prezentare a cărții în deschiderea serii, autoarei, coach în domeniul afacerilor, i se vor alătura câțiva reprezentanți din mediul de business, alături de care vor fi dezbătute teme precum: reconfigurarea modelelor actuale de business, de organizare socială și de guvernare, penetrarea fulminantă a tehnologiilor digitale și ritmul accelerat al schimbării în viața de zi cu zi dar cu precădere în câmpul muncii, precum și nevoia permanentă de noi seturi de aptitudini. La discuție vor lua parte Oscar Gallego – Director de comunicare și securitate la Vodafone Group, Jenny Bailey – Director de marketing la Agile Business Consortium, Huw Newton-Hill – Manager dezvoltare la Attensi și Alexandru Popa-Antohi – Manager de dezvoltare a leadershipului la Vodafone Group.

“Coaching with Careers and AI in Mind” surprinde Zeitgeistul acestei noi perioade de tranziție alături de dilemele și provocările cu care indivizii se confruntă în contextul schimbărilor și incertitudinilor globale, schimbările majore la locurile de muncă și în rândul profesiilor, precum și impactul revoluției digitale.

Adina Tarry este consilier acreditat, psiholog și consultant în domeniul dezvoltării organizaționale, cu un portofoliu și o experiență vastă în coaching, evaluări psihometrice, strategii în managementul resurselor umane, precum și în managementul talentelor și al schimbării. De-a lungul anilor, ea a colaborat cu companii renumite precum IBM, Alcatel, Johnson & Johnson, Bristol Myers Squibb sau Jacques Vert și, începând din anul 2001, locuiește și profesează la Londra. Mai multe detalii la www.icr-london.co.uk și https://www.facebook.com/ICRLondon/