"Wordless Stories", one-man-show de Ștefan Ruxanda, la United Solo de la New York

"Wordless Stories", one-man-show de Stefan Ruxanda, la United Solo de la New York

Marți, 23 septembrie, 2014, la New York, Ștefan Ruxanda, actor în Compania de Teatru „Passe-Partout“ Dan Puric, își va prezenta spectacolul Wordless Stories (Ce-ar fi dacă ar fi) în cadrul Festivalului internațional de one-man-show United Solo. Participarea spectacolului la festival este sprijinită de Institutul Cultural Român.

One-man-showul de 60 de minute al lui Ștefan Ruxanda, construit în limbajul de teatru nonverbal marca lui Dan Puric, a mai fost jucat la festivaluri din țară (Oradea, Brăila, Galați, Rm. Vîlcea) și din străinătate (Italia, Germania, Serbia) și a obținut în 2013 premiul pentru cel mai bun one man show la „Gala Star“ de la Bacău. În București poate fi văzut la Teatrul Elisabeta.

United Solo, festival ajuns la a 5-a ediție, se desfășoară în inima Manhatanului, la Theatre Row (West Side 42nd St.) și aduce în fața publicului newyorkez peste 40 de artiști din întreaga lume.

Premiera spectacolului Wordless Stories pe continentul american va avea loc de la ora 19.30. Biletele se pot cumpăra on-line de la
http://unitedsolo.org/us/2014-wordlessstories/

Mai multe informații:

http://unitedsolo.org/us/2014-wordlessstories/