Turneul formației We Singing Colours la Tokyo

We Singing Colours este una dintre cele mai populare și iubite formații tinere din România, având ca reper muzical trupa ABBA prin amestecul paradoxal de simplitate aparentă a pieselor și complexitatea liniei melodice. Deși a debutat în anul 2011 ca un proiect experimental, de nișă, prin suprapunerea genurilor indie și rock, cu timpul trupa și-a cristalizat stilul și a ajuns să propună adaptări indie-folkale unor piese cunoscute.

Din componența formației fac parte Roxana Niculae (voce, clape, armonică, percuție), Andrei Hațegan (voce, chitară), Vlad Ionescu (tobe) și Narcis Axinte (bas). We Singing Colors are la activ un album de studio lansat în aprilie 2014 și șase videoclipuri, iar două dintre melodiile lor („Cântec de seară” și „There When You Sleep”) au fost incluse pe compilația internațională Music Alliance Pact. Alte piese au fost difuzate la radiouri independente din Canadași dinStatele Unite ale Americii(„Moscow” și „Good Days, Bad Days”) sau au fost folosite drept coloană sonoră pentru reclame din România și Georgia. Anul trecut, We Singing Colours a înregistrat piesa „Destiny”, la Londra, iar videoclipul, semnat de regizorul Mihai Dragolea, a fost nominalizat la Premiile Gopo și a primit premiul cel mare la „Docuart Fest”, festival dedicat filmului documentar românesc.

Turneul formației We Singing Colours în Japonia, susținut de Institutul Cultural Român, este programat pentru perioada 5-15 iunie 2017 și se va defășura în următoarele spații de concert: 8 iunie - spațiul SHUFFLE(Kichijōji), 9 iunie – spațiul Toppers (Chiba), 11 iunie - spațiul 7th Avenue (Yokohama), 12 iunie - spațiul Vuenos (Shibuya), 14 iunie - spațiul Live Freak (Shinjuku). Trupa va concerta într-o formulă restrânsă: Roxana Niculae (voce, clape, armonică, percuție) și Andrei Hațegan (voce, chitară).