Trance Coolture Roumaine – Săptămâna culturilor străine, la Paris

Trance Coolture Roumaine - Saptamana culturilor straine, la Paris

29 SEPTEMBRIE, ORA 23:30

PETIT BAIN

7 PORT DE LA GARE, 75013 PARIS


Institutul Cultural Român de la Paris prezintă

în cadrul Săptămânii culturilor străine, organizată de FICEP

TRANCE COOLTURE ROUMAINE


TARIF : 10 euro în prevânzare pe site-ul Petit Bain şi 15 euro în seara concertului

Noaptea dinspre 29 spre 30 septembrie între 23:30 şi 5:30

 

Drept cap de afiş al acestei seri de întâlnire muzicală electronică între România şi Franţa, avem plăcerea să-l binevenim pe Bogdan Vix, celebru DJ român şi un reprezentant important al muzicii trance în România. Alături de DJ Snatt, ei au marcat muzica trance pe scena românească, lansând totodată la finalul lui 2015 primul lor album (şi primul album din România al muzicii de gen), Trancendance, marcând 10 ani de la formarea grupului Snatt & Vix.

Cel de-al doilea DJ talentat al scenei muzicii electronice din România pe care-l veţi descoperi cu ocazia acestei seri este Suncatcher. Originar din Cluj, s-a lansat în 2008 cu primul său album şi este cunoscut pentru colaborările sale cu mari nume ale scenei internaţionale precum Above & Beyond, Daniel Kandi, Tiesto, Ferry Corsten, Armin van Buuren.

Înainte de a încheia seara, doi DJ din Franţa vor încerca să dea un răspuns sunetului românesc: Tom Neptunes şi Sylvermay au fost aleşi pentru rezonanţa şi popularitatea lor pe scena muzicală electronică franceză, Tom Neptunes fiind şi iniţiatorul proiectului Trance in France, creat în 2006.

 

Cu această ocazie, publicul va avea oportunitatea de a descoperi un program muzical original şi îndrăzneţ şi să danseze toată noaptea pe ritmurile energice ale muzicii electronice. De la miezul nopţii la ora 2:00 va mixa Suncatcher, urmat de Bogdan Vix de la 2:00 la 4:00, urmând ca seara să se încheie sub spectrul francez al Tom Neptunes b2b cu Sylvermay, de la 4:00 la 5:30.

Petit Bain este un spaţiu original imaginat de arhitecţii colectivului Encore Heureux, sub forma unui şlep flotant : un spaţiu convivial cu o vedere inexpugnabilă către Sena. În cazul în care vremea va permite, seara va debuta pe terasa Petit Bain mai devreme decât prevăzut.

 

Cea de-a 16-a ediţie a Săptămânii culturilor străine se va desfăşura între 22 septembrie şi 1 octombrie 2017.

Vizitaţi site-ul FICEP