Tenorul Vlad Alexandru Robu şi pianista Iulia Marin, în recital la St Martin-in- the-Fields

Avem plăcerea să vă informăm că seria de concerte de prânz, pe care ICR Londra o organizează de peste şapte ani în parteneriat cu St-Martin-in-the-Fields, cunoscuta scenă muzicală din Trafalgar Square, continuă în 20 iulie cu un recital susţinut de tenorul Vlad Alexandru Robu şi pianista Iulia Marin.

Programul recitalului cuprinde lucrãri de Verdi, Mascagni, Donaudy, Liszt, Sibelius, Bretan, Gheciu, Tosti şi Enescu, repere solide pentru scena muzicalã.

Program

Verdi – In solitaria stanza
Donaudy – O del mio amato ben
Mascagni – Serenata
Sibelius – 5 Songs Op 37

  1. No 1 Den första kyssen
  2. No 4 Var det en dröm?

Sibelius – 6 Songs Op 36

  1. No 4 Säv, säv susa

Liszt – Selection from Transcendental Études
Tosti – Vorrei morire
Tosti – Tristezza
Tosti – A vucchella
Enescu – Toccata and Bourrée from Suite No 2 for piano, in D major, Op 10 (“Des cloches sonores”)
Gheciu – Eu te-am iubit
Bretan – Și dacă ramuri bat în geam (And if Branches Beat Against the Window)
Bretan – Pe aceiaș ulicioară (On the Same Lane)

Interpreți

Tenorul Vlad Alexandru Robu, născut în anul 1992, este absolvent al „Academiei Regale de Muzică“ din Copenhaga, Danemarca. Acesta a debutat în anul 2013 la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”, în muzicalul „Rebecca” de Michael Kunze şi Sylvester Levay. În 2015 a fost acceptat la prestigioasa Academie de Belcanto de la Martina Franca, iar în prezent studiază alături de maestrul Sherman Lowe, la Treviso, și de tenorul Reinaldo Macias.

Pianista Iulia Marin s-a născut în anul 1991 și a studiat la „Conservatorul Manhattan School of Music“ din New York. A debutat în 2007 la Ateneul Român alături de Orchestra Filarmonică „Mihail Jora”, Orchestra „Dinu Lipatti”, Orchestra „Sinfonia Bucuresti”, Orchestra Filarmonică „Vidin” și Orchestra Filarmonică „Shumen”. Iulia locuiește în prezent la Hanovra și urmează cursurile de master la „Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover”.

Când: 20 Iulie, 13:00
Unde: St Martin-in-the-Fields, London
Intrare liberă.