TEL AVIV. Producția extraordinară „La Bohème”, cu participarea tenorului român Antonel Boldan

Ediția 2021 a Festivalului Internațional de Operă de la Ierusalim, organizat de Primăria din Ierusalim, se desfășoară în perioada 17 iulie - 2 august 2021. Ca urmare a succesului constant de care se bucură participarea românească la Festivalul Internaţional de Operă de la Ierusalim, tenorul român Antonel Boldan va lua parte, cu sprijinul ICR Tel Aviv, la ediția din acest an a evenimentului.
Astfel, acesta va participa, în calitate de solist, la producția extraordinară a operei „La Bohème”, de G. Puccini, în acompaniamentul orchestrei israeliene de cameră din Ashdod.

Spectacolul de gală al noii producții, cu participarea artistului român în rolul Rodolfo, va avea loc duminică, 1 august, ora 20:30, laCentrul de Arte Performative din Ashdod (str. Derech Erets nr. 1).

Bilete: https://kupatbravo.co.il/announce/68285

Programul complet al Festivalului: http://www.lyric-opera.org/EN/#csi-news

După studii universitare în psihologie şi în psihodramă, tenorul român Antonel Boldan obţine primul său premiu în canto şi artă lirică, cu rolul Don Ottavio („Don Giovanni”), pe care îl interpretează la Opera Naţională din Cluj-Napoca. Debutul pe scenă îl face în România, în trupa Operei din Braşov. În Franţa interpretează, printre altele, rolurile Tamino („Flautul fermecat”) la Lille şi Marsilia, Don José („Carmen”) la Toulouse, apoi la Levallois, cu Orchestra Simfonică Maurice Ravel, şi la Lyon, cu Orchestra Simfonică Lyon Villeurbanne, Alfredo („Traviata”) la Teatrul de Varietăţi din Paris. În ultimul timp, a interpretat rolul Parpignol („La Bohème”) la Opera Naţională din Paris, Don José („Carmen”) la Festivalul de la Besançon, Don Ottavio („Don Giovanni”) la Teatrul Naţional din Alger, Rodolfo („La Bohème”) în Ierusalim şi Beer Sheva, cu Sinfonietta Orchestra Beer Sheva, Tamino („Flautul fermecat”) la Opera din Jersey, Hoffmann („Poveştile lui Hoffmann”) la Festivalul din Aix-les-Bains etc.