TEATRU | DADAnoNON - spectacol multimedia

TEATRU | DADAnoNON - spectacol multimedia

Spectacol DADAnoNON

un scenariu de Ilinca Stihi cu texte de Tristan Tzara, Antonin Artaud, V.I.Lenin


ICR Paris vă invită la spectacolul Teatrului Nottara „DADAnonNON", în regia Ilincăi Stihi, având în distribuţie actorii Cristina Florea, Cristian Nicolaie şi Dan Bordeianu.

 

Reprezentaţia va avea loc miercuri, 29 iunie, la ora 20:00, la Sala Bizantină a Palatului de Béhague, Reşedinţa Ambasadorului României în Republica Franceză (123 Rue Saint-Dominique, 75007 Paris).

 

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile | rezervare obligatorie

RSVP la 01 47 05 15 31 sau institut@institut-roumain.org

 

Tema principală a spectacolului este debutul de secol şi constatarea unor similitudini surprinzătoare, legate de contextul politic, social și cultural între 1916 și 2016. Spectacolul doreşte aducerea în discuţie a importanţei istorice a contemporaneităţii, precum şi nevoia societăţilor actuale de a reflecta şi de a dezbate epoca în care trăim. Scenariul este scris sub semnul dadaismului şi al spiritului creativ specific lui Tristan Tzara. Repetiţia istoriei, cât şi actualitatea culturală sunt elemente principale ale spectacolului, din punct de vedere stilistic acesta dorindu-se a fi un punct de convergență și dialog între diferite forme artistice.

 

Regia: Ilinca Stihi

Scenografia: Imelda Manu

Muzica şi sound design-ul: Tom Brânduș

Lumini: George Jipa

Video: Vlad Ioachimescu

Producţie a Teatrului Nottara