Târg gastro – cultural OZOSEP - Ediția specială a lunii DECEMBRIE 2016

În zilele de 10 și 11 decembrie 2016, între orele 10.00 - 18.00, str. Pictor Arthur Verona nr.13 - 15, în Grădina Verona din curtea librăriei Cărturești, târgul gastro - cultural Ozosep revine cu cea mai mare edițe a anului, în Grădina Verona.

La această ediție sunt așteptați peste 35 de mici producători din județul Harghita și împrejurimi cu o gamă largă de produse de calitate, realizate din ingrediente naturale atent selecționate. La Ozosep iubitorii de mâncăruri delicioase și de calitate pot găsi de la brânzeturi speciale, preparate tradiționale din carne, siropuri și gemuri naturale, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalácsși lángos proaspăt, pălincă din fructe alese, ciocolată artizanală, până la pateu de bibilică, păstrăv afumat și multe altele. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică, decorațiuni de crăciun și alte obiecte frumoase

Evenimentul oferă o serie de programe pentru întreaga familie, astfel, în ambele zile ale târgului, între orele 11:00 - 13:00 copiii sunt așteptați la un atelier creativ, unde vor confecționa, alături de specialiști, decorațiuni de crăciun. Activitățile vor avea loc într-o zonă acoperită, asigurând astfel confortul celor mici. 

Mai multe detalii se pot găsi pe pagina facebook  https://www.facebook.com/TargulOzosep.