Spectacolul „Zic Zac“ la Leicester Square Theatre, Londra

Zic Zac, spectacolul de debut al actriţei şi coregrafei Andrea Gavriliu, va fi prezentat la Londra duminică, 25 mai 2014, la Leicester Square Theatre, în cadrul programului “Poveşti spuse-n româneşte”, iniţiat de producătoarea independentă Claudia Cîrlig şi dezvoltat împreună cu ICR Londra. Expresiv şi imprevizibil, spectacolul narează într-un mod captivant, plin de sensibilitate și de umor, povestea de dragoste ce se înfiripă, pe neașteptate, între doi străini.

Zic Zac este un spectacol de Andrea Gavriliu, cu Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu şi Gabriel Costin. Scenografia: Andreea Săndulescu. Asistent scenografie: Alexandru Petre. Lumini: Alexandru Bibere. Sunet: Alexandra Poiană. Montaj video: Gabriel Costin.

Creaţia este spectacolul de absolvire al Andrei Gavriliu şi a fost creat în 2013 cu ambiţia de a oferi o scurtă privire asupra moravurilor erotice ale Generaţiei Y. De atunci, performance-ul a atras un mare interes din partea publicului românesc şi internaţional. Anul trecut, UNITER i-a conferit titlul de Cel mai bun spectacol de dans, iar anul acesta s-a bucurat de un succes deosebit în cadrul Bursei elveţiene de spectacole.

Andrea Gavriliu a făcut şase ani de balet în copilărie, a studiat patru ani arta actorului, a fost actriţă la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ timp de şase ani. Ea spune despre Zic Zac că „este rodul acestei experienţe acumulate”.

Mai multe detalii la www.icr-london.co.uk.