Spectacolul „Doi dintre noi” la Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva, 6 iulie 2016, ora 20:00

Spectacolul Doi dintre noi  la Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva,  6 iulie 2016, ora 2000

Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva, ajuns în acest an la ediția a-V-a, va avea loc în perioada 5-7 iulie 2016 în Orașul Vechi și la Teatrul Fringe din Beer Sheva.

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența spectacolului de teatru non-verbal "Doi dintre noi", regia: Ana Pepine și Paul Cimpoieru, în cadrul programului internațional al festivalului. Spectacolul va avea loc în data de 6 iulie 2016, ora 20:00, la Teatrul Fringe din Beer Sheva ( Str. Anilevitz nr. 15, Orașul Vechi).

Bilete: la telefon - 08-6466657 sau la adresa de e-mail Marketing@FringeB7.co.il

"Doi dintre noi"

Regia: Ana Pepine și Paul Cimpoieru

Distribuție: Ana Pepine, Paul Cimpoieru

Durată: 60 minute

Trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=Sf5rKVWlINs

Sinopsis: Spectacolul spune într-un limbaj universal povestea a oricărora doi dintre noi. Limbajul teatral caracterizat de o combinație inedită între teatru, gest, dans, imagini creează un spectacol de factură aparte ce te transporta într-o lume de vis. "Doi dintre noi" este un poem vizual ce străbate orice barieră de cultură, civilizație, vârstă, limbă prin empatia emoțiilor provocate în poveste.


Creată în 2008, trupa Two of Us a călătorit în toată Europa și Asia, câștigând Medalia de Aur la Festivalul Internaţional de teatru şi pantomimă din Blegrad, Serbia (2010), Marele premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Internaţional al Teatrului pentru tineret din Omsk, Rusia (2011) şi Premiul TVR Cultural pentru "Theatre-vérité" (2012).

Paul Cimpoieru și Ana Pepine sunt actori și membri în "Compania de Teatru Passe-Partout" și "Gigi Căciuleanu Romanian Dance Company". De asemenea, cei doi actori au avut colaborări la importante teatre din București (Teatrul Național din București, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Centrul Național al Dansului).


Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva, are loc anual, începând cu 2011 în Orașul Vechi. Ediția 2016 va include în program spectacole din România, Germania și Polonia, împreună cu cele mai bune spectacole de teatru fringe din Israel în peste 70 de evenimente artistice indoor și outdoor care vor avea loc pe străzile din Orașul Vechi. Alături de spectacole de teatru pentru adulți, festivalul găzduiește ateliere de artă în aer liber, spectacole pentru copii, reprezentații de mimă și pantomină și concerte de muzică pop. Festivalul este organizat în colaborare cu Primăria din Beer Sheva, Ministerul Afacerilor Externe din Israel, galeriile de artă din Orașul Vechi și Teatrul din Beer Sheva.

Detalii suplimentare și programul complet al festivalului: http://www.fringefestil.co.il/?categoryId=79916 .