Spectacolul coregrafic Lay(ers) de Cristina Lilienfeld jucat la Arnhem

Spectacolul coregrafic Lay(ers) de Cristina Lilienfeld jucat la Arnhem

ICR Bruxelles sprijină participarea Centrului Național al Dansului București (CNDB) cu spectacolul Lay(ers) al coregrafei și dansatoarei Cristina Lilienfeld, în cadrul festivalului Dance Roads, în 2 și 3 iunie la Stadstheater, din Arnhem, Olanda.


Turneul rețelei europene Dance Roads include orașele Bordeaux, Torino, București, Arnhem și Cardiff  și prezintă în cadrul aceluiași program lucrările scurte realizate de coregrafi aflați la început de carieră. Alături de Cristina Lilienfeld vor dansa pe cele cinci scene Jasper van Luijk (Generale Oost, Olanda), cu coregrafia Yonder, Gwyn Emberton (Coreo Cymru / Chapter, Marea Britanie), cu Of the Earth, From Where I Came, Lucie Augeai și David Gernez (Glob Théâtre, Franța), cu Nouds, și Claudia Catarzi (Mosaico Danza, Italia), cu Qui, Ora.

Fiecare partener al rețelei oferă două spectacole și o diversitate de ateliere pentru o comunitate de dans extinsă, inclusiv discuții înainte sau după spectacole, sesiuni de dezvoltare profesională, ateliere și spectacole de școală, evenimente de analiză și conectare.

Institutul Cultural Român este partenerul principal al CNDB pentru organizarea evenimentelor din cadrul festivalului Dance Roads 2016.

Dance Roads este o rețea europeană formată cu scopul de a sprijini coregrafii inovatori și de a le oferi ocazia să se lanseze pe scena internațională. Dance Roads dorește să le ofere artiștilor selectați din țările partenere o platformă extinsă pentru a-și prezenta lucrările, dar și să creeze și să promoveze relațiile de colaborare între artiști și asociații din diferite țări.


Data: joi 2 iunie și vineri 3 iunie, ora 19:30

Loc: Stadstheater, Kleine Saal

Bilete: achiziție on line la http://www.generaleoost.nl/agenda/dance-roads