Sorin Zlat trio la Festivalul Golden Jazz Trophy de la Arras

Grupul Sorin Zlat trio din România va participa, în perioada 23 – 25 mai 2014, la Festivalul Golden Jazz Trophy, desfășurat la Arras (Franța). Festivalul își propune să reprezinte o ocazie de afirmare muzicienilor de jazz mai puțin cunoscuți, cărora le oferă șansa unor contacte atât cu publicul de gen din Franța cât și cu critica de specialitate.

Sorin Zlat trio a fost selectat de organizatori alături de alte patru formații de jazz din întreaga lume. Vor fi acordate două premii: Premiul Juriului și Premiul Publicului. Participarea grupului la Golden Jazz Trophy este sprijinită de Institutul Cultural Român.

Sorin Zlat trio, format din Răzvan Cojanu – bas, Sabin-Alexandru Tarabega – tobe și Sorin Zlat – pian, a concertat în țară și străinătate alături de artiști valoroși ai jazz-ului mondial și autohton: Jean Michelle Aublete, Lionel Vaudano, Michael Parlett, Andy Davis, Emil Bizga, Tudy Zaharescu, Vlad Popescu, Cătălin Răzvan, Irina Sârbu, Alex Man, Sorin Romanescu, Luiza Zan, Cristian Soleanu.