Serile Filmului Românesc la Villeneuve-Loubet

În perioada 8-9 noiembrie 2016 va avea loc prima ediție a „Serilor Filmului Românesc la Villeneuve-Loubet", organizată de Consulatul Onorific al României la Nisa și Prospero Film Production din București, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Institutului Cultural Român și în parteneriat cu Primăria Villeneuve-Loubet.

La Centrul Cultural „Auguste Escoffier" din Villeneuve-Loubet vor fi proiectate, în cele două zile, de la ora 19.00, lungmetrajele Bună, ce faci?, regia Alexandru Maftei și Dincolo de calea ferată, regia Cătălin Mitulescu, și scurtmetrajele Plictis și inspirație, regia Igor Cobileanski și O noapte la Tokoriki, regia Roxana Stroe.

Inițiativa îi aparține domnului Stéfan de Faÿ, Consul General Onorific al României la Nisa, evenimentul fiind organizat în cadrul proiectului „Săptămâna Filmului Românesc la Nisa", desfășurat în perioada 6-12 noiembrie 2016.

Gala de deschidere va avea loc marți, 8 noiembrie 2016, ora 19.00, în prezența domnului Lionnel Luca, deputat și primar al localității Villeneuve-Loubet,  a domnului Stéfan de Faÿ, Consul General Onorific al României la Nisa și a doamnei Ariadna Ioana Glavce.

Contact:  06 09 58 63 44, de.fay@sawas-nice.com


comunicat de presă (fr)