Recomandare: Teatrul InDArt deschide stagiunea de toamnă

Recomandare Teatrul InDArt deschide stagiunea de toamna

În data de 6 noiembrie 2016, Teatrul InDArt își deschide stagiunea de toamnă, inaugurând Sala de Teatru a Clubului Quantic din Intrarea Grozavești, București. Programul cuprinde două premiere și alte spectacole ce vor fi jucate în fiecare duminică a lunii, până în data de 18 decembrie 2016, inclusiv.

Teatrul InDArt se numără printre primele teatre independente deschise în România. Cu o experiență culturală de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizează frecvent cursuri de teatru și canto pentru toate vârstele, precum și un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie - Teatru sub Luna.

Anual, Teatrul InDArt recrutează absolvenți ai facultăților de teatru din toată țara pentru a crea oportunități într-un peisaj artistic atât de competitiv. Cu o activitate constantă de 11 ani, Asociatia Culturala InDArt s-a maturizat artistic, contribuind la dezvoltarea teatrului independent, producând aproximativ 1000 de evenimente, și având 200 de tineri implicati și 30 de parteneri culturali.

Printre proiectele culturale desfășurate de Asociatia Culturala InDArt amimtim: Festivalul de Teatru Urban „#teatrusubluna", proiectulul muzical „ Adenium", festivalul de teatru dedicat amatorilor  „Amatorissma".  La acestea se adaugă proiecte sociale „Plumbuita" adresat copiilor din medii defavorizate și „Alege-ti povestea", un proiect cultural dedicat sprijinirii tinerilor aflați la început de drum în procesul dezvoltării artistice. 


Programul spectacolelor InDArt:

PREMIERA - 6 noiembrie / 20 noiembrie / 11 decembrie 2016

AMANTA DE LA PRÂNZ

Regie: Bogdan Gagu

Distribuție: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot

Muzica: Daniel Simion

Amanta de la pranz este o comedie despre iubire, luptă și moralitate. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga soția/soțul înapoi.

Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan „lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiza fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al casătoriei.

Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.


27 noiembrie 2016

AVENTURĂ ÎN PATRU

Regia Bogdan Gagu

Aventură în patru, de Ion Bogdan Martin, este o comedie despre natura omului care te încântă și îți încarcă sufletul de fericire! Faptul că oamenii se iubesc este speranța pentru o viață mai bună!

Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și situație, par a nu avea nicio similitudine, dar dacă privim cu atenție personajele realizăm că sunt asemenea nouă, tuturor, nici mai bune, nici mai rele, având ca element comun dragostea. Două povești de dragoste care îndeamnă la autoreflexie cu zâmbetul pe buze.

Regie: Bogdan Gagu

Distribuție: Emanuel Bighe, Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Alin Brâncu, Cristina Diaconescu.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1334724656570104/?active_tab=about

Bilete online: https://www.mystage.ro/spectacole/aventura-in-patru-353/

Programul complet al Teatrului InDArt poate fi găsit aici: http://www.indart.ro/Bilete.html


PREMIERA - 18 decembrie 2016

FALCON de DAVID KLEMPNER

Regie: Bogdan Gagu Distributie: Silvia Gagu, Ciprian Almasan

Muzica: Daniel Simion

Falcon este o fabulă romantică dintre o dansatoare și un dezertor, o poveste despre realitatea dură a iubirii, a banilor și a razboiului. 

Emina, o dansatoare autoproclamată țigancă, îl descoperă pe Alphonse în hambarul casei cântând la trompetă, fugind de un trecut dubios. Neștiind dacă Alphonse este un hoț sau un dezertor, Emina se îndragostește de misteriosul muzician și își plănuiesc o viață împreuna: ea dansând, el cantând. 

Emina, un complex paradoxal între sexualitate și inocență, își expune iubirea prin povești extrase din Potocki, Boccaccio și 1001 de nopți. Alphonse, are doar una, a lui: fiul unui fermier, cu dragoste de muzică, care ia drumul armatei. 

Se îndragostesc. Alphonse cântă, Emina dansează. Dar înainte să fugă în lume, trecutul lui are alte planuri. 

Spectacolul este romantic și pasional, o poveste de iubire ca-n filme, dar atât de necesară și benefică în vremurile noastre.


13 noiembrie / 4 decembrie 2016

DIVORT îN ZIUA NUNȚII

Regie: Catalin Stelian Distributie: Emanuel Bighe, Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea

Scenografia: Bogdan Gagu

Urmează o nuntă, o nuntă cu cântec. Bill, urmează să se căsătorească, doar că după petrecerea burlacilor se trezește în camera de hotel alături de altcineva, o fată misterioasă. Mireasa trebuie să sosească, iar singura metodă să iasă din această situație complicată e să se folosească de cavalerul de onoare, spunând că misterioara fată e prietena lui. Doar că planurile în situații de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosită ca „monedă de schimb" nu face decât să încurce și mai mult ițele acestei zile complicate. 

O comedie de situație, incendiară, un haos ilar cu porții sănatoase de râs și voie bună.

Este cel mai jucat spectacol al teatrului InDArt din 2016 și a obținut premiul pentru interpretare feminina la festivalul de teatru Comic7B-Silvia Gagu.