Recomandare - Denisa Mirena Pişcu lansează volumul „Sunt încă tânără“

Marţi, 5 februarie 2013, de la ora 18.30, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană, Bucureşti), va avea loc lansarea volumului de poezie „Sunt încă tânără” al Denisei Mirena Pişcu, apărut în colecţia Drog a editurii Tracus Arte. Despre carte şi autoare vor vorbi scriitorii Claudiu Komartin, Felix Nicolau şi Cosmin Perţa. Denisa Mirena Pișcu (Duran) lucrează în prezent în cadrul Institutului Cultural Român.

"În forme rituale atât de subtile încât se confundă cu gesturile cele mai obişnuite ale existenţei cotidiene, Sunt încă tânără ne prezintă, cu o tulburător de tandră fineţe, triplul mister feminin al relaţiei erotice, al relaţiei cu viaţa pe cale de a se naşte din propria fiinţă şi al relaţiei cu cei dragi din lumea de dincolo." (Caius Dobrescu)

Denisa Mirena Pişcu s-a născut la 22 august 1980 la Rădăuți, jud. Suceava. A absolvit Facultatea de Litere din Bucureşti şi a urmat masterul Teoria şi Practica Imaginii la Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii (finalizat cu o teză în limba engleză despre sound poetry). A debutat editorial cu volumul Pufos şi mecanic, la editura Vinea (2003) şi a primit premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Brașov.