Proiectul multimedia „The Deep Sound of Maramureș” / „Sunetul profund al Maramureșului”, prezentat la Haga

Cu sprijinul Institutului Cultural Român, proiectul multimedia „The Deep Sound of Maramureș" / „Sunetul profund al Maramureșului" va fi prezentat la Haga, pe 10 iunie 2016, în cadrul Romanian Networking Event, găzduit de Ambasada României din Olanda. Proiectul le aparține artiștilor Petru Pap (muzician, antropolog) și Hanna Pap (fotograf) și împletește muzică electronică experimentală cu sunete vechi de sute de ani, reinterpretate cu ajutorul tehnicii digitale din zilele noastre.

Romanian Networking Event este organizat de Liga Studenților Români în Străinătate - filiala Olanda, în data de 10 iunie 2016, la Ambasada României de la Haga. Proiectul urmărește atât stabilirea unor conexiuni sociale, economice și culturale între membrii comunității de români din Olanda, cât și interacțiunea acestora cu persoane din mediul academic și de afaceri olandez. Evenimentul include două sesiuni de dezbatere, pe temele Technology și Business, fiecare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri (Q&A). După dezbateri sunt programate o sesiune de networking și un moment artistic oferit de realizatorii proiectului „Sunetul profund al Maramureșului", care promovează valorile culturale maramureșene prin intermediul unor metode multimedia interactive.

Asociația pentru Cultură și Civilizație, prin parteneriatul cu Liga Studenților Români din Străinătate, participa la evenimentul organizat la Haga cu proiectul „The Deep Sound of Maramureș" / „Sunetul profund al Maramureșului".