Proiectele Institutului Cultural Român, discutate la Bruxelles

Proiectele Institutului Cultural Roman, discutate la Bruxelles

Programele și proiectele culturale dedicate de Institutul Cultural Român Centenarului Marii Uniri, pregătirile pentru Festivalul Europalia, precum și cele pentru preluarea Președinției rotative la Consiliul UE sunt temele abordate în timpul întrevederii președintelui ICR, doamna Liliana Țuroiu, cu domnul Dragoș Bănescu, însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei României la Bruxelles.

Cu această ocazie au fost discutate proiectele culturale conexe ale ICR Bruxelles în colaborare cu Ambasada României în Regatul Belgiei și colaborarea internă pentru promovarea la Secția consulară a evenimentelor organizate de ICR Bruxelles prin afișarea materialelor promoționale la avizier (flyere, afișe și broșuri) și afișarea pe monitoarele din sala cu public a informațiilor de interes privind activitatea ICR Bruxelles.

Prezentă la Bruxelles, doamna Liliana Țuroiu va aborda aceste subiecte și în cadrul întrevederilor cu alți oficiali români care-și exercită misiunea în capitala Belgiei. Todată, alături de ICR Bruxelles și reprezentanți din România, doamna Liliana Țuroiu va participa în aceste zile la Daydreaming Nations Tours, amplul program multidiscilplinar dedicat semnificației anului 1918, organizat de Palatul de Arte Frumoase (BOZAR) în parteneriat cu zece state central și est europene.