Programul Cantemir 2024 // Rezultate Etapa a II-a de selecţie – evaluarea proiectelor

În perioada 11-29 martie 2024, în cadrul Programului Cantemir – program de finanțare pentru proiecte culturale derulat de Institutul Cultural Român, a avut loc Etapa a II-a de selecţie, constând în evaluarea calitativă a dosarelor declarate admise în urma evaluării administrative (Etapa I).

Vă rugăm să consultați rezultatele în documentele pdf atașate, pentru fiecare dintre cele două secțiuni, Arte vizuale și Artele spectacolului.

Conform calendarului Programului Cantemir, în perioada 2-4 aprilie 2024 pot fi depuse contestații, la adresa: programulcantemir@icr.ro. Termenul limită pentru depunerea contestațiilor este 4 aprilie 2024, ora 23:59.

Contestațiile vor viza exclusiv respectarea procedurii privind organizarea şi desfăşurarea selecţiei și vor fi soluționate în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere de către Comisia de soluționare a contestațiilor, conform Regulamentului. După finalizarea procedurii, Institutul Cultural Român va publica lista finală a proiectelor care vor beneficia de finanțare în cadrul Programului Cantemir, sesiunea de selecție 2024.


REZULTATE Arte vizuale REZULTATE Artele spectacolului