Prima ediție a evenimentului interdisciplinar internațional „Strada Eminescu”, la sediul Filialei Seghedin a ICR Budapesta

Vineri, 15 iunie 2018, Filiala Seghedin a Institutului Cultural Român Budapesta, împreună cu Consulatul General al României la Seghedin, Catedra de Limba şi literatura română a Facultății Pedagogice „Juhász Gyula” a Universității din Seghedin, Catedra de filologie română a Universității ELTE, Budapesta, Autoconducerea Naţionalităţii Române din Seghedin, Universitatea de Vest din Timişoara și Departamentul „Litere” al Facultăţii de Teologie a Universităţii „Emanuel” din Oradea, organizează prima ediție a evenimentului interdisciplinar „Strada Eminescu”.

Evenimentul internațional, care se va bucura de prezența unor participanți din Timișoara, Oradea, Seghedin, Jula și Budapesta, organizat la Seghedin și marcând 129 de ani de la trecerea în neființă a poetului național Mihai Eminescu, reunește conferențiari și elevi, vorbitori de limbă română din România și Ungaria, într-o manifestare cultural-artistică și academică de ținută.

Evenimentul interdisciplinar internațional „Strada Eminescu” se va desfășura la sediul Filialei Seghedin a ICR Budapesta (Seghedin, Piața Dugonics, nr. 2, cod 6720), în intervalul orar 13.00 – 18.00.

Pentru a consulta programul conferinței, vă invităm să accesați materialul din anexă.


„Strada Eminescu” – eveniment interdisciplinar la Seghedin, dedicat memoriei poetului național al românilor, Mihai Eminescu