Premiul „Cornel Todea“, acordat de ICR la Gala Tânărului Actor HOP

Gala Tânărului Actor HOP, organizată de UNITER în parteneriat cu ICR, aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu, se va desfășura la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3-6 septembrie.

ICR va acorda, duminică, 6 septembrie, Premiul "Cornel Todea" -Premiul pentru cea mai bună trupă de actori, în cadrul Festivității de decernare a premiilor care va începe de la ora 22.00. Gala Tânărului Actor – HOP este un program cu desfăşurare anuală, al cărui scop este promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic, de stat şi particular. În perioada 3-5 septembrie, în fiecare seară de la ora 21.00, publicul poate urmări transmisiunea în direct de la Amfiteatru TNB şi apoi, în 6 septembrie, până la ora 19.00 are timp să voteze dansactorii preferați pe www.galahop.uniter.ro.

Site-ul Galei HOP https://galahop.uniter.ro/,contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteţi urmări filmele de prezentare ale concurenţilor și live-streamingulde la Teatrul Național București din perioada 3 – 6 septembrie (transmis simultan atât pe facebook, cât şi pe YouTube).

Tema: Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual.

Motto-ul prezentei ediţii: «ZIS ŞI FĂCUT», proiectarea vorbei şi a corpului în spaţiu.

Director artistic: Gigi Căciuleanu

Concursul Galei HOP:3-5 septembrie, ora 21.00

Locația: Amfiteatru TNB

Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor, duminică, 6 septembrie, ora 22.00.