Participarea României la "Săptămâna Europei" în Brazilia

Ambasada României în Republica Federativă a Braziliei, cu sprijinul Institutului Cultural Român, va participa la evenimentele organizate de clusterul EUNIC Brazilia în cadrul celei de-a XII-a ediții a "Săptămânii Europei" în Brazilia.

În cadrul acestor manifestări, violonistul român Horia Văcărescu va susține un recital în cadrul Concertului European de la Brasilia, programat pentru data de 10 mai a.c.

De asemenea, Ambasada României în Republica Federativă a Braziliei va participa cu produse românești la Bazarul European, programat a avea loc la Brasilia pe data de 14 mai a.c., punând, totodată, la dispoziția publicul interesat broșuri despre România și materiale informative privind oportunitățile de studiu în țară. 

În cadrul Festivalului de Cinema organizat în contextul "Săptămânii Europei", România va participa cu filmul "Nunta Mută" în regia lui Horațiu Mălăele, filmul fiind programat a rula la Brasilia, pe data de 17 mai, începând cu ora 19:00; la Florianopolis, pe data de 2 iunie a.c., începând cu ora 17:00; la Curitiba, pe data de 14 iunie a.c., începând cu ora 20:00. Participarea la Festivalul de Cinema are loc cu sprijinul companiei Castel Film.

Mai multe informații cu privire la manifestările dedicate ediției din acest an a "Săptămânii Europei" ȋn Brazilia puteți găsi accesând website-ul evenimentului.